fredag 6. januar 2012

"Arkana" nominert til årets skive av NATT&DAG Trondheim!Yes, motherfolkens - da er vi inne i 2012, og vil med det ønske alle sammen et GODT NYTT ÅR, og de beste ønsker for det nye året til alle dere som følger med på oss i Gatesyndikatet!
Vi har ikke vært flink i å oppdatere denne siden i løpet av fjoråret, da 2011 var et meget hektisk og innholdsrikt år for alle oss. Noe som førte til at Facebook-siden vår overtok all informasjonsflyten fra vår kant. Men vi lover at det blir full skjerpings i år!

Nå skal vi bevege oss over til årets første gladnyhet. Bad Spit hadde et fantastisk år i fjor med den klassiske utgivelsen; Arkana. Dette har ført til at han skal spille under årets Trondheim Calling (fredag 27. januar, kl. 00:00 @ Trondheim Lyd Scene), og ikke minst en nominasjon for årets beste skive av Natt&Dag Trondheim! For at Bad Spit skal vinne denne prisen, trenger vi DIN hjelp! Gå inn på DENNE linken, og stem på Bad Spit og de andre aktørene som var dine favoritter i Trondheim by i løpet av året 2011.
Stemmene telles opp fredag 27. januar kl. 12:00, og vinnerne vil presenteres og feires under nevnte Trondheim Calling.

For alle dere som ikke har hørt Arkana, så kan man streame/lytte til den HER.
Husk at du nå også finner Arkana på Spotify & iTunes!


P.S.
Her er en liten bonus til alle Bad Spit fans der ute. Last ned hans samarbeid med den ene halvdelen av G.O.D.S. (Gode Ord Dør Sist) a.k.a T-Fuzz her:
Sangen kom ut på tampen av fjoråret, og versjonen som er lagt ut for nedlasting er i full CD-kvalitet (.wav 44,4 MB).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter!